MCDONALD'S STADIONWEG

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 855 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Stadionweg. Meer weten? Ontdek meer

4 okt 2022 om 14:34 1.5 uur moeten wachten totdat het bezorgd werd. Eten was koud en sausjes zaten er niet bij. Ik ga hier niks meer bestellen!
3 okt 2022 om 20:43 Gehele bestelling klopt niet. Ik heb langer dan 120 min moeten wachten. Ik zou gecontacteerd worden voor mee rest van mijn bestelling, maar dit hebben zij natuurlijk niet gedaan. Alles was koud, drinken was omgevallen en dus half leeg.
3 okt 2022 om 20:00 Bijna alles vergeten, drinken sausjes zaten er allemaal niet bij, vreselijk lang gewacht en de patat was droog en koud
3 okt 2022 om 19:05 Verkeerde bestelling ontvangen .Formulier ingevuld en niks gehoord
1 okt 2022 om 21:03 We moesten helaas erg lang wachten, het was koud, niet eens een beeje warm nee echt koud en miste een milkshake. Helaas!
1 okt 2022 om 7:32 Bezorging echt mega slecht. We hebben bijna 2 UUR op ons eten moeten wachten. Bel je de Macdonalds van ik heb eten besteld maar is nog steeds niet binnen word je afgewimpeld en helpen ze je niet. Ik bestel hier nooit meer want dit is gewoon echt slec
1 okt 2022 om 0:46 Lag niet aan McDonalds, maar aan geen bezorger aanwezig terwijl ik de bestelling 3 uur van tevoren had gedaan..... blijkbaar is het lastig een bezorger 3 uur van tevoren in te plannen
30 sep 2022 om 22:54 Het eten was koud en ik mijn bestelling was niet compleet en mijn drinken was gemorst
29 sep 2022 om 12:31 Eten was lekker, beter warm dan bij KFC, bezorging is wel een minpunt
27 sep 2022 om 22:10 Eten 2,5 eerder geplaats zou om 17 uur bezorgd moeten worden is rond 17:30 bezorgd super slecht van thuisbezorgd.nl
26 sep 2022 om 10:41 Jammer dat de bezorger eerst nog een andere bestelling moest afleveren. Patat was bijna koud net zoals de hamburgers. Waren ook nog de sauzen vergeten er bij te doen . Jammer kan toch wel beter denk ik. En dat voor die prijs.
25 sep 2022 om 21:53 Bij station feyenoord Macdonald besteld en de bestelling niet eens ontvangen maar er staat wel bestelling bezorgd!En de bezorgman ook gebeld en hij neemt niet op en nu staat zijn telefoon ook uit! ik heb Macdonald feyenoord gebeld er werd gebeld hij