MCDONALD'S STADIONWEG

MCDONALD'S STADIONWEG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 738 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Stadionweg. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 16:14 Goed bezorgd naar wens en op tijd
28 jun 2022 om 20:22 Had frietsaus. Besteld niet gehad
26 jun 2022 om 14:16 Bezorging duurde veel langer dan aangegeven en het eten was koud.
24 jun 2022 om 19:21 Was slecht en koud
22 jun 2022 om 14:39 Had een medium mcchicken menu besteld, maar helaas een fish filet met kleine friet(koud) ontvangen
21 jun 2022 om 19:43 Weer ontbrekende producten en langere levertijd dan aangetoond op de site en zoals leesbaar was op de track and tracé 2x 6 min langer wachten jammer.
20 jun 2022 om 2:53 De bezorger was vrij snel al zichtbaar dat hij bij het restaurant was. Daarna hebben we nog meer dan een uur moeten wachten op ons eten. Met als gevolg dat de frietjes al flink afgekoeld waren.
18 jun 2022 om 0:25 Laaste bestelling was laat gekomen uur gewacht en me eten was koud dat was minder goed geregeld normaal altijd te vrede
17 jun 2022 om 22:25 Ik heb niet ontvangen wat ik heb besteld. MacDonalds plakt onze bon op de verkeerde tas bovenop de bon van een takeaway order. Niet de eerste keer dat het fout gaat ik bestel er niet meer!
17 jun 2022 om 21:45 Gevraagd zo snel mogelijk, maar heb 50 minuten zitten wachten. Bezorger heel aardig.
10 jun 2022 om 22:31 Bezorger was wel heel aardig maar anderhalf uur wachten?
6 jun 2022 om 20:57 Vrolijke bezorger wel lange bezorgtijd ivm drukte