MCDONALD'S STADIONWEG

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 975 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Stadionweg. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 20:33 Er miste van alles en wat er was bezorgd was ook niet correct
1 feb 2023 om 19:51 Geweldig was t.bezorger had het eten op de brievenbus gezet.te lui om 1 hoog te brengen.kwam er vanochtend achter toen ik uitgehongerd naar mijn werk ging.volgende keer als jullie ene fabio sturen kan je er op rekenen dat die met blauw oog terug komt
1 feb 2023 om 10:46 Ik vondt het prima
31 jan 2023 om 22:18 Zeer slecht koude patat half leege cola’s jammer dit
31 jan 2023 om 20:04 iy was really good
29 jan 2023 om 18:44 bestelling klopte niet en eten was koud
28 jan 2023 om 19:19 We hebben niet al het eten gekregen en wacht een uur later nog steeds op antwoord van jullie
28 jan 2023 om 12:03 Delivery is usually late and they always get your drink wrong. I don't think I've once had what I ordered. Also the fries come in soggy very often. Stopped ordering from here.
28 jan 2023 om 8:22 Bestelling was compleet eten was warm
27 jan 2023 om 20:46 Eten was lauw/ koud helaas
25 jan 2023 om 17:20 Hallo thuisbezorg Ik heb mijn bestelling niet compleet gekregen ik mis nog Double quanter pounder menu Ik wil of mijn bestelling ontvangen of mijn geld terug..!!!
24 jan 2023 om 18:33 Het duurde meer dan 90 minuten en dan maakt Stadionweg ook nog de fout door de bon op de verkeerde bestelling te plakken. Hebben we uiteindelijk zelf de bestelling moeten ophalen. Gaat altijd wel wat mis.