MCDONALD'S STADIONWEG

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1504 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Stadionweg. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2024 om 20:33 Altijd tevreden
23 jun 2024 om 8:06 Bestelling was verkeerd en incompleet.
21 jun 2024 om 22:32 Jammer...die lange bezorgtijd want vind dat je best een hoop betaald 3.50 bezorgen en dan ook nog 1.95 ofzoiets voor servicekosten. En dan zit je een uur te wachten op iets lekker warms en dan is het eigenlijk heel lauw. Bezorger was erg vriendelijk
21 jun 2024 om 21:34 De bestelling was niet compleet, meteen gemeld. Via de mail nog contact gehad, maar daarna niets meer vernomen. We zullen ee niet meer bestellen!
19 jun 2024 om 19:14 One of the potato packets was missing. The person who brought it was very kind, even if it was missing a potato, thank you.
18 jun 2024 om 18:52 Eerste keer gebruik gemaakt van het bestellen. Ik vind het top en ga er vaker gebruik van maken
14 jun 2024 om 23:17 Alles was koud/lauw, patat kon ik weggooien en de burgers zaten half op elkaar en alles was eruit gelopen via de zijkant. Nooit meer hier bestellen en zeker niet voor die prijs.
12 jun 2024 om 20:11 Alles was koud gewoon niet meer te eten
9 jun 2024 om 17:06 moest echt 2 uur wachten. Eten was niet warm, maar lauw.
7 jun 2024 om 20:34 De McKroket was prima. De patat was koud
7 jun 2024 om 17:17 as usual, the order arrived incomplete.
6 jun 2024 om 19:32 Het eten was echt koud niet te nakken